Fitline til salg i klinikken

Jeg har optimalsættet fra Fitline til salg i klinikken, jeg har siden juni 2017 selv taget dem og er meget begejstret for dem. Det har givet mig meget større overskud, der er ikke langt fra tanke til handling. Jeg har absolut ingen følelse af oppustethed mere. Min mave fungerer optimalt nu, en masse slagger er passeret og jeg føler mig meget lettere, jeg er blevet meget lettere, jeg har tabt mig meget. Blodsukkeret holder sig stabilt hele dagen. Desuden oplever jeg at jeg ikke har brug for så meget mad, når jeg spiser er det lysten til at smage, frem for sult der bestemmer hvad jeg spiser.
Produkterne er baseret på frugt- og grøntmolekyler som er udvundet efter den nyeste nanoteknologi og da det er vandbaseret bliver det hurtigt optaget i kroppen, det kroppen ikke optager skiller den sig af med.
Jeg tager om morgenen Basic (som er for mave og tarm) plus activers, som er en energibooster. Og om aftenen tager jeg restoraten, som er med til at neutralisere vores syreholdige kost og som er med til at give en bedre søvn.

I optimalsættet er der 3 produkter, jeg sælger dem samlet for 1050,-kr
Bacis 550,-
Activers 280,-
Restorate 220,-