30-min motiverende samtale

30-min motiverende samtale
Ser det ud som om du ikke kan komme videre i dit liv, tilbyder jeg en telefonsamtale hvor vi sammen på en halv time kan ændre den energi, lige der hvor du oplever at du sidder fast i dit liv.


Du kan opleve at du ikke føler dig god nok, er kørt fast i dagligdagen, oplever dig stresset, alene, i sorg, opgivende, vred, føler dig bange, har uro i kroppen, tankemylder eller noget helt andet og gerne vil have mulighed for at se lettere på situationen.


Via min viden fra Access Consciousness og mine mange år som behandler vil jeg stille dig spørgsmål og cleare energien og give dig mulighed for at ændre energien, så du vil opleve en lettere tilgang til hvor du er.

Jeg vil motivere dig til at tage et valg og komme videre med mere lethed.


En 30- minutters motiverende samtale med mig koster 500,-kr.

Du skal kontakter mig enten på SMS 23981381 eller på mail Pernille@roikroppen.dk, hvor vi sammen kan aftale et tidspunkt. Pengene skal være overført inden samtalen går i gang, samtalen kan enten foregå telefonisk eller via zoom, her vil jeg sende dig et link til samtalen.