NADA øre-akupunktur

Hvad er NADA øre-akupunktur?

NADA skal ses som et recovery-program og støtte til personlig udvikling. Med støttebehandling menes, at NADA-Recovery går ind og støtter op om patientens valg og ønske om at gøre noget aktivt i sin behandling.

Det er således vigtigt at se NADA som en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk. NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m.), fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner.

NADA er en ‘hjælp til selvhjælpsbehandling’. Nålebehandlingen gør dig stærkere – lidt efter lidt. Du skal opleve, at du atter kan trække vejret frit, blive gladere og få lyst til forandringer. Angsten for at gå ud og møde mennesker på gaden eller gå i butikker, fjernes lidt efter lidt.

Er NADA noget for dig?

NADA er en NON-VERBAL behandling. Det vil sige, at der er ingen spørgsmål eller samtale i de 45 minutter behandlingen varer. Dette er en stor fordel, da det bliver til et frirum uden forstyrrende tanker. Du vil opleve det som mindfulness, meget afstressende. Der er ingen fare for overbehandling eller overstimulering – det kaldes også for en ‘No-harm’ -behandling. Ny energi bliver tilført og en form for lethed opstår.

Benyttes som støttebehandling til:

Smerter – f.eks. ved kemobehandlinger
Muskelspændinger f.eks. Fibromyalgi
Stressrelaterede symptomer – f.eks søvnbesvær, koncentrationsbesvær og dårlig hukommelse
Udfasning af sove-og nervemedicin f.eks Benzodiazepiner
Cravings – sukker, alkohol, rusmidler, tobak
Angst
PTSD (PostTraumatiskStressSyndrom)
ADHD, OCD, Bipolar – psykiske diagnoser, hvor medicinen bliver mærkbart nedsat ved hjælp af regelmæssig NADA.