Om Ro i Kroppen

Få ro i krop og sind med Pernille Goldmann

Certified Facilitator ved Access Consciousness®

Jeg er Certified Facilitator ved Access Consciousness®, Access Body Process Facilitator og Access Energetic Facelift Facilitator. Uddannet kropsterapeut v/Body SDS og certificeret NADA behandler v/Lars Wiinblad, NADA Danmark.

Hos Ro i kroppen er det vigtigt for mig at levere den bedste behandling, så du kan finde ro i din krop. Mine klienter har høje forventninger, og det er vigtigt for mig at leve op til dem.

Jeg har eget behandlerrum i Hvidovre, men kører også ud til virksomheder med særlige ordninger til deres medarbejdere.

Jeg håber, at jeg kan tilbyde det, du søger. Du er også velkommen til at se dig omkring på min hjemmeside, og hvis du har spørgsmål eller kommentarer, må du endelig kontakte mig.

Lyt her til foredraget “Forstå din krops signaler”.


Referencer

Her fortæller andre om deres behandling hos Ro i Kroppen.

Pernille er en god lytter og hurtig opfattende til at finde kernen i et problem, hvilket hun gør meget løsningsorienteret. Derudover er hun nysgerrig på mennesker og problematikker.

 “meget løsningsorienteret”

Joan Hansen

Min oplevelse var, at du var rigtig god til at forklare, hvad du gjorde under behandlingen,. Det var tydeligt, at du kunne mærke, hvor jeg havde problemer i min krop. Alt foregik roligt og afslappet. Jeg følte mig meget tryg. Det bedste var dog min tur hjem på cyklen, hvor jeg oplevede, at jeg kunne trække vejret dybere og bedre.

“Jeg følte mig meget tryg”

Dorthe

Tak for en virkelig god behandling. Udover at løse de kropslige udfordringer, er du altid en inspiration at tale med. Krop og hoved hænger jo sammen. Tak for det, og vi ses jo nok snart, da min krop er i lettere forfald.

“en inspiration at tale med”

Claus Johansen