Body-SDS

Pernille Goldmann er kropsterapeut uddannet ved Body-SDS

Hvad er Body SDS?

Body Self Developments System (Body-SDS) er et dansk behandlingssystem, der er specialiseret i at afhjælpe kropslige skavanker og sygdomme. Body-SDS arbejder med hele kroppen ud fra den forståelse, at der er en sammenhæng mellem muskler, led, organer og psykiske påvirkninger.

Behandlingen har fokus på:

Behandlingen har fokus på at løsne spændinger i kroppen og forbedrer lymfe- og blodgennemstrømning. Dette øger næringsoptagelse i cellerne og optimerer udskillelsen af affaldsstoffer. Når der arbejdes dybt med spændinger påvirkes krop og psyke, hvilket vil skabe en tilstand af indre ro. I den tilstand kan kroppen restituere og har bedre betingelser for at komme sig i forbindelse med sygdom og skader. De fleste oplever, at de får energi og overskud efter behandlingen.

Hvordan foregår behandlingen?

En behandling varer ca. en time. Behandlingen indledes med en kort samtale. Her kan du briefe mig, hvis der er nogle særlige problemer eller emner, du synes er væsentlige at informere mig om. Behandlingen foregår på en briks, hvor du er iført undertøj. Du starter med at ligge på ryggen med et tæppe over dig.

Behandlingen er kendt for at afhjælpe:

Lænde-, ryg og nakkeproblemer
Muskelspændinger
Hovedpiner
Smerter i bevægeapparatet
Musearm
Stress og lavt energiniveau
Eksem, allergi og astma
Spændinger og blokeringer i muskler og led
Læs mere her: www.body-sds.dk

Læs mere om hvad Body-SDS er her >>