Events

Access Bars – Event

Forkæl dine nærmeste med en privat Access Bars event inkl. introduktion samt 30 min. Access Bars behandling pr. person – max. 6 personer.
Jeg vil som værtinde sørge for, at I får en dejlig afslappet aften med et glas bobler og lidt til ganen.

Pernille Goldmann er Access Bars-behandler.

Hvad er Access Bars?

Access Bars er en fantastisk behandling og en blid behandlingsform. En Access Bars behandling forandrer og frigiver en masse energi, det reducerer stress og afspænder hele kroppen. Man kan tage fat på forskellige områder som fx healing, krop, kontrol, kreativitet, aldring, seksualitet, penge, fobier m.v.
Access tillader dig at give slip på uhensigtsmæssige tanker og tankemønstre, begrænsninger og holdninger. Det åbner op for nye måder at se tingene på, og det giver dig en lethed og mere overskud i livet.
Access handler om at frigøre dig fra dine tanker og følelsers polaritet, fastlåsthed, betingelser og begrænsninger.
Access er en række værktøjer og processer designet til at facilitere mere bevidsthed for alle. Bevidsthed giver villigheden og kapaciteten til at være fuldstændig tilstede i alle områder af dit liv. Bevidsthed er evnen til, løbende at blive mere opmærksom på flere muligheder, flere valg og til at blive mere levende.
Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår i mit behandlerrum – du ligger fuldt påklædt i helt rolige omgivelser. Når du modtager en Access behandling, berører jeg 32 pkt’er, baner af energi på dit hoved, som hver især står for forskellige områder, såsom: kropsbillede, kreativitet, kontrol, glæde m.m. Og når disse punkter aktiveres frigiver du alle de holdninger, konklusioner og begrænsninger, som er kædet sammen med de områder i livet.